Kotihoitopalvelu Tippaiita ky

puh. 044 275 4745
tippaiita(a)tippaiita.fi
www.tippaiita.fi

Olemme PalveluSantran jäsen.

PalveluSantran logo

postiosoite:
Kauppakatu 18 2 krs.
15140 Lahti

Defibrillaattori

Tehokkaaseen peruselvytykseen kuuluu varhainen defibrillaatio. Defibrillaattorit ovat yleistyneet julkisissa tiloissa ja paikoissa mm. kauppakeskuksissa, apteekkeissa, urheilukeskuksissa. Defibrillaattoreita on hankittu myös yksityiskoteihin.

Defibrillaattori käytössä

Elottoman potilaan hoitoketjun ensimmäinen lenkki on maallikko. 3-5 minuutissa aloitettu peruselvytys parantaa merkittävästi potilaan selviytymistä. Kansainväliset elvytyssuosituksen asettavat tavoitteeksi alle viiden minuutin defibrillaatioviiveen. Tämän vuoksi maallikon osuus ja "maallikkodefibrillaatorien" merkitys on uusi edistysaskel elottoman potilaan hoidossa. 

Kotihoitopalvelu Tippaiitan kautta saatte hankittua markkinoiden laadukkaimman maallikkodefibrillaattorin, Zoll AED + -laitteen. Laitteen hankintahintaan kuuluu käyttökoulutus, mutta lisäksi suositellaan PPE-D -kurssia, jossa opetellaan syvemmin peruselvytystä.

ZOLL AED+

Zoll AED+ -laite on todella helppokäyttöinen. Laite vain kytketään päälle virtapainikkeesta ja Llaite neuvoo siitä etenepäin. Zoll AED+ kannustaa ja esittää korjausehdotuksia elvytyksen edetessä. Laite osaa analysoida elvytyksen painelun syvyyttä ja tahtia. 

Laitteen käyttökustannukset ovat todella edulliset. Elektrodien ja paristojen käyttöikä on viisi (5) vuotta, ellei laitetta ole jouduttu käyttämään.

Zoll AED+ laitteella on perustakuu viisi (5) vuotta. Rekisteröimällä Zoll AED + laitteen Tippaiitan kautta jatkuu takuu kahdella (2) vuodella, jolloin kokonaistakuu on seitsemän (7) vuotta.

Zoll AED+ ja iskulätkät esillä

Pyydä meiltä tarjous kyseisestä laitteesta. Räätälöimme teille sopivan paketin, esim. laite ja PPE-D -kurssi kokonaispaketin.